Τηλ. παραγγελίες
210.3461.910
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για αγορές από 30€ και πάνω
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΔΩΡΟΥ
χωρίς επιπλέον κόστος
  • Το καλάθι μου

    Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

NEO Για Αττική δυνατότητα αποστολής και με TAS Courier (παραλαβή την επόμενη εργάσιμη!) | Βάσει των νέων μέτρων, υπάρχει η δυνατότητα ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ από την έδρα μας κατόπιν συγκεκριμένου ραντεβού και επιβεβαίωσης με sms (ΔΕ-ΠΑ 09:30 - 17:30, ΣΑ 10:00 - 14:00).

Πολιτική Απορρήτου

Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι σημαντική για εμάς!

Με την παρούσα πολιτική της, η Επιχείρηση του Ζήση Νόβη και ο ιστότοπος «asimetrico.gr», με έδρα την Αθήνα, οδός Πειραιώς αρ. 205, Τ.Κ. 11853, με ΑΦΜ 040038567, τηλέφωνο (+30) 210 3461910 και ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας (εφεξής «εμείς»), καθορίζει και γνωστοποιεί τους όρους με τους οποίους, λειτουργώντας όπως ο νόμος ορίζει ως «Υπεύθυνος Επεξεργασίας», συλλέγει, αποθηκεύει, χρησιμοποιεί και εν γένει επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα σας, τα οποία αυτή συλλέγει όταν επισκέπτεστε, εγγράφεστε ή χρησιμοποιείτε το δικτυακό τόπο μας.

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου περιγράφει επίσης τον τρόπο χρήσης, κοινοποίησης και προστασίας των προσωπικών δεδομένων σας, τις επιλογές που διαθέτετε αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα σας, καθώς και πώς μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας. Η παρούσα Πολιτική Προστασίας είναι σύμφωνη με όσα ορίζουν ο Ευρωπαϊκός Κανονισμός 679/2016 Ε.Ε. (GDPR), ο νόμος 4624/2019 και κάθε άλλη σχετική εφαρμοστέα νομοθεσία.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Ο όρος «προσωπικά δεδομένα», αναφέρεται σε πληροφορίες φυσικών προσώπων, όπως ονοματεπώνυμο, ταχυδρομική διεύθυνση, ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail), τηλέφωνο επικοινωνίας κ.ά., οι οποίες προσδιορίζουν ή μπορούν να προσδιορίσουν την ταυτότητά σας, εφεξής «Προσωπικά Δεδομένα ή Δεδομένα».

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ;

Κάθε πράξη ή σειρά πράξεων που πραγματοποιείται με ή χωρίς τη χρήση αυτοματοποιημένων μέσων, σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα ή σε σύνολα δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως η συλλογή, καταχώριση, οργάνωση, διάρθρωση, αποθήκευση, προσαρμογή ή μεταβολή, ανάκτηση, αναζήτηση πληροφοριών, χρήση, κοινολόγηση με διαβίβαση, διάδοση ή κάθε άλλη μορφή διάθεσης, συσχέτιση ή συνδυασμός, περιορισμός, διαγραφή ή καταστροφή.

Η παραχώρηση των Δεδομένων σας μπορεί να είναι απαραίτητη για να επιτευχθούν οι σκοποί που προσδιορίζονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου ή να είναι προαιρετική.

Εάν αρνηθείτε να παραχωρήσετε τα στοιχεία που επισημαίνονται ως υποχρεωτικά στο Δικτυακό Τόπο, θα είναι αδύνατο να επιτευχθεί ο βασικός σκοπός για τον οποίο συλλέγονται τα συγκεκριμένα Δεδομένα, και μπορεί, για παράδειγμα, να καταστεί αδύνατη για εμάς η παροχή υπηρεσιών που είναι διαθέσιμες στο Δικτυακό Τόπο μας.

Η παραχώρηση επιπρόσθετων Δεδομένων, πέραν εκείνων που επισημαίνονται ως υποχρεωτικά, είναι προαιρετική και δεν επιφέρει συνέπειες σχετικά με τους κύριους σκοπούς της συλλογής Δεδομένων, αφού η παραχώρησή τους χρησιμεύει αποκλειστικά στη βελτιστοποίηση της ποιότητας των παρεχόμενων από εμάς υπηρεσιών.

ΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ; ΠΟΣΟ ΤΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ;

Φροντίζουμε να συλλέγουμε μόνο τα απολύτως απαραίτητα Προσωπικά Δεδομένα σας, τα οποία είναι κατάλληλα και σαφή για τον σκοπό που προορίζονται. Αυτά τα Δεδομένα περιλαμβάνουν τα εξής:

α. Δημιουργία Λογαριασμού Χρήστη

Με σκοπό τη βέλτιστη εξυπηρέτησή σας και τη διευκόλυνση των μελλοντικών σας αγορών μπορείτε να δημιουργήσετε λογαριασμό μέλους ώστε να γίνετε μέλος της ιστοσελίδας μας. Για τη δημιουργία λογαριασμού μέλους συμπληρώνετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και στη συνέχεια συμπληρώνετε τα αιτούμενα προσωπικά σας στοιχεία (Όνομα, Επώνυμο, διεύθυνση, ΤΚ, Πόλη, Περιοχή και τηλέφωνο). Απαραίτητο στοιχείο αποτελεί επίσης και η χρήση πληροφοριών σύνδεσης (κωδικός) τα οποία οφείλετε να διαφυλάσσετε και να τα διατηρείτε ασφαλή.

Εφόσον συμπληρώσετε τα στοιχεία για να γίνετε μέλος, αποστέλλεται σε εσάς μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση που έχετε προηγουμένως δηλώσει, το οποίο επιβεβαιώνει την εγγραφή σας στην Ιστοσελίδα.

Κατά την πρώτη σας παραγγελία σας ζητείται να συμπληρώσετε και τα ζητούμενα στοιχεία προκειμένου να καταστεί δυνατή η ολοκλήρωση της αγοράς και αποστολής του προϊόντος, οπότε τα στοιχεία σας θα παραμείνουν αποθηκευμένα και θα έχετε δυνατότητα ευχερέστερης παραγγελίας την επόμενη φορά που επιθυμείτε να προβείτε σε αγορά μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος (αναφορικά με τα δεδομένα που ζητάμε και διατηρούμε σε περίπτωση παραγγελίας βλ. αναλυτικά κατωτέρω υπό β).

Άπαντα τα στοιχεία αυτά είναι αναγκαία, συναφή και πρόσφορα για την διενεργούμενη μεταξύ μας συναλλαγή και τιμολόγηση της παραγγελίας σας. Τα στοιχεία που συμπληρώνετε στην ειδική φόρμα παραμένουν αποθηκευμένα στα συστήματα της Επιχείρησής μας για όσο διάστημα παραμένει ενεργός ο λογαριασμός σας καθώς, εφόσον επιλέξετε την απενεργοποίησή του, διαγράφονται. Εφόσον επιθυμείτε να μας στείλετε αίτημα το οποίο αφορά στο λογαριασμό χρήστη που τηρείτε, για λόγους ταυτοποίησης, θα πρέπει να αποσταλεί προς την Εταιρεία μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση , από το email το οποίο έχετε δηλώσει και κατά την εγγραφή σας ως μέλος.

Σε περίπτωση που ο λογαριασμός μένει «ακίνητος» δηλ. έχουν περάσει 12 μήνες από την τελευταία είσοδό σας (log in) σε αυτόν, εμείς θα σας ζητήσουμε την επικαιροποίηση των στοιχείων σας και την ανανέωση της δήλωσής σας ώστε να εξακολουθήσουμε να διατηρούμε τα δεδομένα σας. Πριν την εκπνοή των 12 μηνών θα λάβετε από εμάς έως 3 ηλεκτρονικά μηνύματα (email) στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας έχετε δηλώσει και στην περίπτωση που είτε μας δηλώσετε ρητά ότι δεν επιθυμείτε πια να διατηρούμε τα στοιχεία σας είτε δεν απαντήσετε σε κανένα από τα 3 μηνύματα, τα δεδομένα σας θα διαγραφούν εντελώς. Για την ολοσχερή διαγραφή θα ενημερωθείτε γραπτώς από εμάς με email.

Εφόσον έχετε προχωρήσει και σε παραγγελία, ενδέχεται κάποια από τα δεδομένα σας να πρέπει να τηρηθούν το απαραίτητο διάστημα προς κάλυψη φορολογικών και λοιπών υποχρεώσεων του Υπεύθυνου Επεξεργασίας με βάση την εκάστοτε φορολογική ή άλλη σχετική νομοθεσία ή/και διάταξη (βλ. και κατωτέρω περ. β).

β. Δεδομένα που μας παρέχετε κατά την αγορά προϊόντος

Όταν αγοράζετε διαδικτυακά προϊόντα μας, έχετε την επιλογή να εγγραφείτε στο asimetrico.gr σαν μέλος καταχωρίζοντας την ηλεκτρονική σας διεύθυνση ή να πραγματοποιήσετε την αγορά ως απλός επισκέπτης.

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, ζητάμε τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και το τηλέφωνό σας προκειμένου να επιβεβαιώσουμε την παραγγελία. Επίσης, ζητάμε τα απαραίτητα δεδομένα για την έκδοση του σχετικού παραστατικού και την αποστολή των εμπορευμάτων, δηλαδή όνομα, επώνυμο, διεύθυνση, Τ.Κ., πόλη/περιοχή με σκοπό την εκτέλεση της μεταξύ μας σύμβασης με την παράδοση του εμπορεύματος. Εφόσον πρόκειται για έκδοση τιμολογίου, είναι απαραίτητη η συλλογή επιπλέον δεδομένων όπως η επωνυμία και ο διακριτικός τίτλος της επιχείρησης, ο ΑΦΜ, η ΔΟΥ, το επάγγελμα και το αντικείμενο δραστηριότητας.

Ανάλογα με τον τρόπο που θα επιλέξετε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή, λαμβάνουμε τα αναγκαία αποδεικτικά προκειμένου να εκτελεστεί η παραγγελία σας όπως το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό παραγγελίας (σε περίπτωση κατάθεσης σε μία από τις Τράπεζες με τις οποίες συνεργαζόμαστε).

Για την πραγματοποίηση πληρωμών μέσω της πιστωτικής σας κάρτας, σας ενημερώνουμε ότι όλη η διαδικασία πληρωμής πραγματοποιείται μέσα στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας Πειραιώς που χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, με κρυπτογράφηση 128bit, για ασφαλείς on-line εμπορικές συναλλαγές με τη μεθοδολογία του redirection. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται τα προσωπικά στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους στο Internet.

Τα στοιχεία σας θα χρησιμοποιηθούν για την επιβεβαίωση πληρωμής της παραγγελίας. Εμείς δεν επεξεργαζόμαστε ούτε διατηρούμε δεδομένα σας που αφορούν την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα.

Όταν επιθυμείτε να σας αποστείλουμε το προϊόν που έχετε αγοράσει στη διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει, τα απαραίτητα δεδομένα για την παράδοση δίνονται στις συνεργαζόμενες με την επιχείρησή μας εταιρείες προς εκτέλεση του σκοπού.

Τέλος, εάν είναι αναγκαίο για τη διευθέτηση ειδικότερων ρυθμίσεων της παραγγελίας καθώς και για την ολοκλήρωση της διαδικασίας παραγγελίας, ενδέχεται να αποστείλουμε αυτοματοποιημένα ή προσωποποιημένα ηλεκτρονικά μηνύματα στην ηλεκτρονική διεύθυνση ή/και στο κινητό τηλέφωνο που μας έχετε γνωστοποιήσει ή να επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά στα τηλέφωνα που μας έχετε γνωστοποιήσει και β) εάν είναι αναγκαίο για την παραλαβή των προϊόντων από τον αγοραστή ή τρίτο εξουσιοδοτημένο από αυτόν πρόσωπο στην περίπτωση εξόφλησης στο φυσικό κατάστημα και παραλαβής από αυτό, θα γνωστοποιείτε στον υπάλληλο που παραδίδει τα προϊόντα ορισμένα στοιχεία ταυτοποίησης (ενδεικτικά αναφέρουμε ονοματεπώνυμο, αριθμός ταυτότητας ή διαβατηρίου και αρχή έκδοσης) για λόγους ασφαλείας των συναλλαγών, τα οποία θα διαγράφονται μετά την παράδοση του προϊόντος. 

Επεξεργαζόμαστε τις ανωτέρω πληροφορίες προς εκτέλεση της μεταξύ μας σύμβασης.

Επίσης, η επεξεργασία είναι απαραίτητη για την συμμόρφωση με έννομη υποχρέωση μας, καθώς και για τους σκοπούς έννομων συμφερόντων μας, ήτοι η καλύτερη και αποτελεσματικότερη διεκπεραίωση της διαδικασίας λήψης και εκτέλεσης της παραγγελίας σας.

Στα πλαίσια της προσπάθειας που καταβάλλουμε ώστε η επεξεργασία των δεδομένων σας να γίνεται με διαφάνεια και τα δεδομένα που διατηρούμε να είναι επικαιροποιημένα, 12 μήνες μετά την τελευταία αγορά σας εφόσον έχετε προβεί σε αυτή ως επισκέπτης ή από την τελευταία είσοδο στον λογαριασμό σας (βλ. ανωτέρω περ. α), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας με email προκειμένου να μας δηλώσετε ότι επιθυμείτε τη διατήρηση των δεδομένων σας από εμάς ή ότι επιθυμείτε την επικαιροποίησή τους εάν έχει κάτι αλλάξει. Θα λάβετε συνολικά τρεις επικοινωνίες από εμάς, 15 ημέρες και 7 ημέρες πριν την εκπνοή του 12μηνου καθώς και την ημέρα της εκπνοής αυτού εάν δεν έχουμε ήδη την απάντησή σας. Εάν μας απαντήσετε ότι δεν επιθυμείτε τη διατήρηση των δεδομένων που μας έχετε παράσχει με σκοπό την εκτέλεση της παραγγελίας σας ρητά ή έμμεσα (δηλαδή εάν δεν απαντήσετε καθόλου στα μηνύματά μας), εμείς θα διαγράψουμε εντελώς τα δεδομένα σας και θα σας ενημερώσουμε για τη διαγραφή με email.

Ενδέχεται ωστόσο να πρέπει η Επιχείρησή μας να διατηρήσει κάποια από τα δεδομένα σας για την άσκηση δικαιωμάτων της από τη σύμβαση, για την διεξαγωγή δίκης και/ή προς εκπλήρωση υποχρεώσεων από τη φορολογική νομοθεσία ή άλλες διατάξεις όπως αυτές ισχύουν αναφορικά με την πώληση. Τα δεδομένα που διατηρήθηκαν για τις άνω περιπτώσεις και/ή προς συμμόρφωση στις ανωτέρω υποχρεώσεις, θα διαγραφούν ολοσχερώς κατά περίπτωση όταν δεν θα υφίσταται πλέον λόγος διατήρησής τους (π.χ. παραγραφή αξιώσεων, λήξη δικαστικού αγώνα, εκπνοή νόμιμων ή συμβατικών προθεσμιών κοκ).

Δεδομένα που μας παρέχετε όταν κάνετε εγγραφή σε newsletter μας.

Για την εγγραφή σας στο newsletter μας προκειμένου να λαμβάνετε τα νέα και τις προσφορές μας, συλλέγουμε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email). Τηρούμε τα δεδομένα σας για όσο χρόνο εσείς επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερωτικά από εμάς, δίνοντάς σας τη δυνατότητα opt-out σε κάθε μήνυμα. Τα δεδομένα σας επεξεργάζονται από τον πάροχο της πλατφόρμας αποστολής των newsletter, ο οποίος δεσμεύεται για την ασφάλεια επεξεργασίας των δεδομένων σας εφαρμόζοντας όλα τα κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα.

Σεβόμενοι την προστασία των δεδομένων σας και υπακούοντας στην ανάγκη τα δεδομένα σας να είναι επικαιροποιημένα, κάθε 12 μήνες θα σας ζητάμε ανανέωση της συγκατάθεσής σας ώστε να συνεχίσουμε την αποστολή των ενημερωτικών μηνυμάτων (newsletter). Εάν μας δηλώσετε ότι δεν επιθυμείτε την εξακολούθηση της αποστολής τους ρητά ή έμμεσα (εφόσον δεν μας απαντήσετε θετικά στα τρία email που θα σας στείλουμε 15, 7 ημέρες πριν καθώς και την ημέρα της εκπνοής της προθεσμίας), θα ενημερωθείτε με email ότι εμείς διακόπτουμε την αποστολή των newsletter και ότι θα διαγράψουμε εντελώς τα δεδομένα σας.

Δεδομένα που παρέχετε όταν μας υποβάλλετε κάποιο ερώτημα/αίτημα

Όταν υποβάλλετε ένα ερώτημα/αίτημα μέσω της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας, σας ζητάμε το ονοματεπώνυμό σας, τον τηλεφωνικό σας αριθμό και τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου. Χρησιμοποιούμε τα στοιχεία αυτά προκειμένου να σας απαντήσουμε στο ερώτημα/αίτημά σας, καθώς και να σας παρέχουμε οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα προϊόντα μας. Τα δεδομένα σας αυτά δεν κοινοποιούνται σε τρίτους παρά μόνο στο εξουσιοδοτημένο προσωπικό της επιχείρησής μας και φυλάσσονται το απαραίτητο χρονικό διάστημα για την ικανοποίηση του αιτήματός σας εκτός αν από τη φύση του αιτήματος προκύπτει ανάγκη περαιτέρω επικοινωνίας. Για την επεξεργασία έχουν ληφθεί όλα τα αναγκαία τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ασφαλείας.

ΧΡΗΣΗ COOKIES ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗΣ ΣΑΣ

Όπως οι περισσότερες ιστοσελίδες έτσι κι εμείς χρησιμοποιούμε cookies κατά την πρόσβαση και περιήγησή σας στο asimetrico.gr. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή ή άλλης ηλεκτρονικής συσκευής με την οποία αποκτά πρόσβαση στην ιστοσελίδα ο χρήστης και περιέχουν ανωνυμοποιημένες πληροφορίες, οι οποίες αφορούν τις ιστοσελίδες που επισκέπτεστε και τις συσκευές που χρησιμοποιείτε.

Κατηγορίες cookies που χρησιμοποιούμε:

  1. Απαραίτητα Cookies : Επιτρέπουν την ορθή λειτουργία του eshop σε κάθε επίσκεψη από χρήστες. Αυτά τα cookies αποθηκεύουν πληροφορίες όπως τα προϊόντα στο καλάθι αγορών, ηλεκτρονικές πληρωμές, wishlist, επιλογή γλώσσας του eshop και πληροφορίες αναζήτησης. Σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία, δεν έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε αν θα απορρίψετε την εγκατάσταση των cookies αυτών, καθώς χωρίς αυτά δεν θα ήταν τεχνικά εφικτή η παροχή υπηρεσιών εκ μέρους μας.
  2. Session cookies που χρησιμοποιούνται για την σωστή λειτουργία του eshop όπως τη διατήρηση του καλαθιού, της γλώσσας και διαγράφονται μετά το κλείσιμο του browser.
  3. Cookies Analytics & Marketing: Μερικά Cookies συλλέγουν πληροφορίες που αφορούν τη συμπεριφορά του χρήστη σε κάθε επίσκεψη, πόσες σελίδες επισκέφτηκε, ποιες, περιεχόμενο που ενδεχομένως είναι μεγαλύτερης σημασίας για το χρήστη, προϊόντα που αρέσουν στο χρήστη με σκοπό την προώθηση των κατάλληλων προϊόντων σε σχέση με τις προτιμήσεις του χρήστη. Τα cookies αυτά διατηρούνται για διάστημα 365 ημερών και κατά την πλοήγησή σας, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε την απενεργοποίησή τους.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΤΑ COOKIES ΜΕΣΩ BROWSER

Ο κάθε χρήστης του έχει τη δυνατότητα να αλλάξει τις ρυθμίσεις στο πρόγραμμα περιήγησης (web browser) που χρησιμοποιεί σε σχέση με τα cookies και την αποδοχή τους.

Κατά την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα θα κληθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την αποθήκευση των cookies και την επεξεργασία των δεδομένων σας που λαμβάνονται μέσω αυτών. Συγκεκριμένα θα μπορέσετε να επιλέξετε α. την αποδοχή, β. την απόρριψη ή γ. τις περισσότερες ρυθμίσεις αναφορικά με τα cookies που επιθμείτε. Αυτές οι ρυθμίσεις απορρήτου θα παρουσιάζονται ευκρινώς και με εύληπτο τρόπο. Πρέπει, ωστόσο, να σημειωθεί ότι η απόρριψη των cookies ενδέχεται να έχει ως συνέπεια να γίνει πιο δύσκολη ή αδύνατη η χρήση ορισμένων τμημάτων της ιστοσελίδας.

ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΑΣ

Πρόσβαση στα Δεδομένα σας έχει το απολύτως απαραίτητο προσωπικό της Επιχείρησής μας, το οποίο έχει δεσμευτεί με τήρηση εμπιστευτικότητας και οι συνεργαζόμενες με εμάς επιχειρήσεις ή τρίτοι πάροχοι υπηρεσιών, οι οποίες επεξεργάζονται τα Δεδομένα σας ως Εκτελούντες την Επεξεργασία για λογαριασμό μας και σύμφωνα με τις οδηγίες και τις εντολές μας.

Εκτελούντες την επεξεργασία: Τρίτοι πάροχοι υπηρεσιών που επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα για λογαριασμό μας, για παράδειγμα (ενδεικτικά αναφέρονται) για την φιλοξενία, διαχείριση και συντήρηση της ιστοσελίδας μας, διανομή email, έρευνα, επιχειρήσεις που αναλαμβάνουν την παράδοση των προϊόντων καθώς και λογιστικές και νομικές υπηρεσίες. Όταν χρησιμοποιούμε τρίτους παρόχους υπηρεσιών συνάπτουμε συμφωνίες που τους υποχρεώνουν να εφαρμόζουν κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Άλλοι τρίτοι φορείς, στον βαθμό που απαιτείται για τους εξής σκοπούς: τη συμμόρφωση μετά από αίτημα οργάνου της Ελληνικής Πολιτείας, δικαστική απόφαση ή ισχύοντα νόμο, την αποτροπή παράνομων χρήσεων των Δικτυακών Τόπων και Apps μας ή παραβιάσεων των Όρων Χρήσης των Δικτυακών Τόπων και Apps μας και των πολιτικών μας, η δική μας προστασία από αξιώσεις τρίτων, και η συμβολή στην αποτροπή ή έρευνα περιπτώσεων απάτης.

Η πολιτική που εφαρμόζουμε με τους τρίτους Εκτελούντες την Επεξεργασία των Δεδομένων σας σύμφωνα με τα ανωτέρω:

Παρέχουμε μόνο τις πληροφορίες που χρειάζονται για την εκτέλεση των συγκεκριμένων υπηρεσιών τους.

Τα Δεδομένα σας μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν αποκλειστικά και μόνο για τους σκοπούς που καθορίζουμε στη σύμβασή μας μαζί τους.

Αν σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε τις υπηρεσίες τους, οποιαδήποτε από τα δεδομένα που κατέχουν θα διαγραφούν ή θα καταστούν ανώνυμα.

Οι Εκτελούντες την επεξεργασία για λογαριασμό μας έχουν συμφωνήσει και δεσμευτεί συμβατικά με την Εταιρία να τηρούν εχεμύθεια, να μην επεξεργάζονται τα δεδομένα σας για σκοπούς άλλους και χωρίς την άδεια μας, να λαμβάνουν κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ασφάλειας και γενικά να συμμορφώνονται με το νομικό πλαίσιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και ιδίως τον Κανονισμό 979/2016/ΕΕ (GDPR). Εμείς ως επιχείρηση συνεργαζόμαστε μαζί τους ώστε να διασφαλίσουμε ότι το απόρρητό σας είναι σεβαστό και προστατεύεται ανά πάσα στιγμή.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε (ή επεξεργαζόμαστε) στο πλαίσιο του Δικτυακού Τόπου μας, θα αποθηκεύονται εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΑΣ

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων σας, έχουμε λάβει όλα τα κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για την ασφάλεια και την προστασία των Δεδομένων σας από κάθε μορφής τυχαία ή αθέμιτη επεξεργασία. Χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Ο ισότοπος asimetrico.gr χρησιμοποιεί ασφαλές πρωτόκολλο επικοινωνίας Secure Sockets Layer (SSL) με 256-bit κρυπτογράφηση. Η τεχνολογία αυτή επιτρέπει την ασφαλή επικοινωνία μεταξύ του χρήστη και της πλατφόρμας μας.

ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ ΩΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Δικαίωμα πρόσβασης στα δεδομένα (άρθρο 15 ΓΚΠΔ): Έχετε το δικαίωμα να γνωρίζετε αν τα δεδομένα σας υφίστανται επεξεργασία, πώς και για ποιο σκοπό.

Έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε, ανά πάσα στιγμή, αντίγραφα των προσωπικών σας δεδομένων. Υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να μην λαμβάνετε πάντα όλες τις πληροφορίες που επεξεργαζόμαστε.

Πιο συγκεκριμένα τα φυσικά πρόσωπα (υποκείμενα των δεδομένων) έχουν δικαίωμα να λαμβάνουν:

  • επιβεβαίωση αναφορικά με την επεξεργασία των δεδομένων τους, και
  • αντίγραφο αυτών των δεδομένων (σχετ. άρθρα 12, 15 ΓΚΠΔ). Το αίτημα μπορείτε να το υποβάλλετε είτε γραπτά είτε προφορικά.

Μπορεί να κληθείτε να πληρώσετε εύλογο τέλος, μόνο εάν το αίτημά σας είναι προδήλως αβάσιμο ή υπερβολικό (ιδίως όταν επαναλαμβάνεται) ή ο αριθμός των αντιγράφων που καλούμαστε να χορηγήσουμε είναι μεγάλος.

Δικαίωμα διόρθωσης (άρθρο 16 ΓΚΠΔ)

Έχετε το δικαίωμα να απαιτήσετε τη διόρθωση ανακριβών δεδομένων καθώς και τη συμπλήρωση ελλιπών δεδομένων που σας αφορούν.

Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας (άρθρο 18 ΓΚΠΔ)

Δικαιούστε να ζητήσετε τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων όταν συμβαίνει ένα από τα ακόλουθα:

  • η ακρίβεια των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα αμφισβητείται από το υποκείμενο των δεδομένων, για χρονικό διάστημα που επιτρέπει στον υπεύθυνο επεξεργασίας να επαληθεύσει την ακρίβεια των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα,
  • η επεξεργασία είναι παράνομη και το υποκείμενο των δεδομένων αντιτάσσεται στη διαγραφή των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και ζητεί, αντ’ αυτής, τον περιορισμό της χρήσης τους,
  • ο υπεύθυνος επεξεργασίας δεν χρειάζεται πλέον τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα για τους σκοπούς της επεξεργασίας, αλλά τα δεδομένα αυτά απαιτούνται από το υποκείμενο των δεδομένων για τη θεμελίωση, την άσκηση ή την υποστήριξη νομικών αξιώσεων,
  • το υποκείμενο των δεδομένων έχει αντιρρήσεις για την επεξεργασία σύμφωνα με το άρθρο 21 παράγραφος 1, εν αναμονή της επαλήθευσης του κατά πόσον οι νόμιμοι λόγοι του υπευθύνου επεξεργασίας υπερισχύουν έναντι των λόγων του υποκειμένου των δεδομένων.

Όταν η επεξεργασία έχει περιοριστεί σύμφωνα με την παράγραφο 1, τα εν λόγω δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, εκτός της αποθήκευσης, υφίστανται επεξεργασία μόνο με τη συγκατάθεση του υποκειμένου των δεδομένων ή για τη θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων ή για την προστασία των δικαιωμάτων άλλου φυσικού ή νομικού προσώπου ή για λόγους σημαντικού δημόσιου συμφέροντος της Ένωσης ή κράτους μέλους.

Το υποκείμενο των δεδομένων το οποίο έχει εξασφαλίσει τον περιορισμό της επεξεργασίας σύμφωνα με την παράγραφο 1 ενημερώνεται από τον υπεύθυνο επεξεργασίας πριν από την άρση του περιορισμού επεξεργασίας.

Δικαίωμα στη λήθη (άρθρο 17 ΓΚΠΔ)

Όταν δεν επιθυμείτε πλέον την επεξεργασία και διατήρηση προσωπικών σας δεδομένων, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διαγραφή τους, υπό την προϋπόθεση ότι τα δεδομένα δεν τηρούνται για κάποιο συγκεκριμένο νόμιμο και δηλωμένο σκοπό.

Δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων (άρθρο 20 ΓΚΠΔ)

Δικαιούστε να λάβετε ή να ζητήσετε τη μεταφορά των δεδομένων σας, σε μηχαναγνώσιμη μορφή σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας, εφόσον το επιθυμείτε.

Έχετε δικαίωμα εναντίωσης και ανάκλησης συγκατάθεσης στην επεξεργασία των Δεδομένων σας (άρθρο 7 και 21 ΓΚΠΔ).

Μπορείτε να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των Δεδομένων σας και εμείς θα σταματήσουμε την επεξεργασία των Δεδομένων σας, αν δεν υφίστανται άλλοι επιτακτικοί και νόμιμοι λόγοι που υπερισχύουν έναντι του δικαιώματός σας. Εάν έχετε δηλώσει τη συγκατάθεσή σας για τη συλλογή, επεξεργασία και χρήση των δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα, μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή με μελλοντική ισχύ.

Σε περίπτωση που βασιζόμαστε στο νόμιμο συμφέρον μας

Σε περιπτώσεις όπου επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με βάση το νόμιμο συμφέρον μας, μπορείτε να μας ζητήσετε να σταματήσουμε για λόγους που σχετίζονται με την προσωπική σας κατάσταση. Πρέπει τότε να το πράξουμε αν δεν πιστεύουμε ότι έχουμε νόμιμο επιτακτικό λόγο να συνεχίσουμε να επεξεργαζόμαστε τα Προσωπικά σας Δεδομένα.

Δικαίωμα Καταγγελίας

Έχετε δικαίωμα να υποβάλλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ταχυδρομική δ/νση Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα, τηλ. 210. 6475600, δ/νση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) contact@dpa.gr), αν θεωρείτε ότι η επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων σας παραβιάζει το ισχύον εθνικό και κανονιστικό πλαίσιο δίκαιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ;

Για να ασκήσετε τα δικαιώματα σας μπορείτε να μας υποβάλλετε σχετικό αίτημα στην ηλεκτρονική διεύθυνση  ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στον τηλεφωνικό αριθμό (+30) 2103461910 και εμείς θα το εξετάσουμε και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Απαντάμε στα Αιτήματά σας δωρεάν χωρίς καθυστέρηση, και σε κάθε περίπτωση εντός (1) ενός μηνός από τότε που θα λάβουμε το αίτημά σας. Σε περίπτωση που στο χρονικό αυτό διάστημα του ενός μηνός, δεν είμαστε σε θέση να απαντήσουμε λόγω της πολυπλοκότητας του αιτήματος ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, θα σας ενημερώσουμε εντός του μήνα αν χρειαστούμε επιπλέον χρόνο ώστε να απαντήσουμε στο αίτημά σας.

Αν επιθυμείτε τη διόρθωση των Δεδομένων σας στο λογαριασμό χρήστη σας, μπορείτε να συνδεθείτε σε αυτόν και να πραγματοποιήσετε οιανδήποτε διόρθωση/ μεταβολή χωρίς να απαιτείται η υποβολή Αιτήματος.

Αν επιθυμείτε την ανάκληση της συγκατάθεσης σας για αποστολή ενημερωτικού δελτίου (newsletter) μπορείτε να την πραγματοποιείτε με την επιλογή του συνδέσμου «Για διαγραφή από τη «λίστα αποστολής newsletter» κάντε κλικ εδώ» που βρίσκεται στο κάτω μέρος κάθε newsletter.

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΑΣ

Εφαρμοστέο Δίκαιο είναι το Ελληνικό Δίκαιο, όπως διαμορφώνεται σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων 2016/679/ΕΕ, το νόμο 4624/2019 και εν γένει το ισχύον εθνικό και ευρωπαϊκό νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου ενημερώνεται όποτε αυτό είναι αναγκαίο. Οποιαδήποτε αλλαγή στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου θα ισχύει μόλις η επικαιροποιημένη Πολιτική Απορρήτου αναρτηθεί στην παρούσα ιστοσελίδα. Σας ενθαρρύνουμε να διαβάζετε, ανά τακτά διαστήματα, την παρούσα Πολιτική για να γνωρίζετε πώς προστατεύονται τα Δεδομένα σας.

Newsletter!

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τις προσφορές και τα νέα μας προϊόντα!

0