Τηλ. παραγγελίες
210.3461.910
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για αγορές από 35€ και πάνω
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΔΩΡΟΥ
χωρίς επιπλέον κόστος
  • Το καλάθι μου

    Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

Βρείτε το μέγεθος του δαχτυλιδιού

Εάν αγοράζετε ένα δαχτυλίδι για εσάς ή ως δώρο για έναν φίλο, πρέπει να γνωρίζετε το ακριβές μέγεθος του δαχτυλιδιού. Τα μεγέθη των δαχτυλιδιών συνδέονται με την εσωτερική διάμετρο ή την εσωτερική περιφέρεια. Για να μπορέσετε να βρείτε το μέγεθος δαχτυλιδιού που σας ταιριάζει, υπάρχουν διάφοροι τρόποι που μπορείτε να το κάνετε. Για την διευκόλυνσή σας, αναφέρουμε παρακάτω τρεις εύκολους τρόπους για να βρείτε το ιδανικό μέγεθος.

Σε περίπτωση που ήδη έχετε ένα δαχτυλίδι

Μέτρηση εσωτερικής διαμέτρου δαχτυλιδιού

 

Για να μετρήσετε την εσωτερική διάμετρο του δαχτυλιδιού σας, πάρτε έναν χάρακα και ένα δαχτυλίδι το οποίο εφαρμόζει τέλεια στο δάχτυλό σας. Με τον χάρακα, μετρήστε την εσωτερική διάμετρο του δαχτυλιδιού σας όπως δείχνει το σχέδιο. Κατόπιν αναζητήστε στον παρακάτω πίνακα το μέγεθος που μόλις μετρήσατε για να βρείτε το σωστό για εσάς. Εάν η μέτρηση που κάνατε δεν είναι ίδια με τα νούμερα στον πίνακα, επιλέξτε το αμέσως μεγαλύτερο νούμερο.

  

Σε περίπτωση που δεν έχετε δαχτυλίδι να μετρήσετε

Μέτρηση περιφέρειας δαχτύλου

 

  • Πάρτε μια λεπτή λωρίδα χαρτιού (ή κορδέλα, ή σχοινί).
  • Τυλίξτε το χαρτί γύρω από το δάχτυλο που θέλετε να φορέσετε το δαχτυλίδι. Βεβαιωθείτε ότι προσαρμόζει σωστά γύρω από αυτό, είναι άνετο και όχι πολύ σφιχτό.
  • Σημειώστε με ένα στυλό το σημείο όπου το χαρτί ενώνεται με το άλλο του άκρο. Ανοίξτε το και τοποθετήστε το επάνω σε έναν χάρακα με εκατοστά, όπως δείχνει η φωτογραφία, για να μετρήσετε την απόσταση των δύο άκρων.

Εσωτερική διάμετρος (mm)

Εσωτερική περίμετρος (mm)

Νούμερο δαχτ. στο Asimetrico

EU No

15,6

49,3

5

49,0

16,4

51,9

6

51,5

17,3

54,4

7

54,0

18,2

57

8

56,7

19

59,5

9

59,3

19,8

62,1

10

62,0

20,6

64,6

11

64,3

21,4

67,2

12

67,0

22,2

69,7

13

69,7

 

Με τις αγορές σας, μπορείτε να προμηθευτείτε από το asimetrico.gr έναν μετρητή δαχτυλιδιού, με το ελάχιστο κόστος των 2€, για να μπορείτε να διευκολυνθείτε σε επόμενες αγορές σας και να αγοράσετε δαχτυλίδια που σας εφαρμόζουν τέλεια.

 

Λειτουργεί όπως μία ζώνη! Μέσω του μετρητή δαχτυλιδιού (φτιαγμένος από ελαστικό πλαστικό), μπορείτε να βρείτε ποιο είναι το μέγεθος του δαχτυλιδιού που ταιριάζει στο δάχτυλό σας. Ο τρόπος είναι απλός: εισάγετε το άκρο στο άνοιγμα για να σχηματίσετε ένα σχήμα δακτυλίου. Φορέστε το στο δάχτυλό σας και κλείστε το στο σημείο που προσαρμόζει άνετα και σταθερά. Βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να το βγάλετε και να το ξαναβάλετε άνετα. Το μέγεθός σας υποδεικνύεται από το βέλος.

Σημαντικές πληροφορίες

Για να βρείτε το κατάλληλο μέγεθος δαχτυλιδιού, είναι χρήσιμο να γνωρίζετε οτι:

  1. Είναι πιθανόν τα χέρια και τα δάχτυλα σας να διαφέρουν στο μέγεθος ή το πάχος, επίσης ένα δαχτυλίδι που ταιριάζει στο δάχτυλο του ενός σας χεριού δεν σημαίνει οτι θα ταιριάζει απαραίτητα και στο ίδιο δάχτυλο του άλλου σας χεριού.
  2. Ένα δαχτυλίδι είναι καλύτερο να είναι λίγο μεγαλύτερο από το κανονικό παρά μικρότερο. Αν δηλαδή η μέτρησή σας είναι ανάμεσα σε δύο νούμερα, προτιμήστε το μεγαλύτερο.
  3. Είναι σημαντικό να υπολογίσετε το μέγεθος της κλείδωσης του δαχτύλου σας. Εάν η κλείδωση είναι πιο παχιά από το σημείο του δαχτύλου που θα φορέσετε το δαχτυλίδι, πρέπει να το πάρετε υπ’ οψιν σας στη μέτρηση, γιατί από εκεί θα περάσει το δαχτυλίδι.
  4. Όταν κάνει ζέστη, ιδίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, πιθανόν τα δάχτυλα των χεριών σας να πρηστούν λίγο.


 

Newsletter!

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τις προσφορές και τα νέα μας προϊόντα!

0