Τηλ. παραγγελίες
210.3461.910
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για αγορές από 35€ και πάνω
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΔΩΡΟΥ
χωρίς επιπλέον κόστος
  • Το καλάθι μου

    Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

Ανοξείδωτο Ατσάλι

Ανοξείδωτο Ατσάλι

H ιστορία του ανοξείδωτου ατσαλιού ξεκινάει στις αρχές του 20ου αιώνα, στην προσπάθεια να δημιουργηθούν κράματα μετάλλων ανθεκτικών σε ακραίες συνθήκες, καταπονήσεις και διαβρώσεις. Οι Γάλλοι ερευνητές Βerthier και Brustlein προσέθεσαν χρώμιο και άνθρακα στα κράματα σιδήρου ανοίγοντας τον δρόμο σε ένα καινούριο υλικό με αξεπέραστες ιδιότητες και εφαρμογές. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα κράμα σιδήρου (Fe)άνθρακα (C) και χρωμίου (Cr) με προσμίξεις νικελίου(Ni)μολυβδαινίου (Mo)βαναδίου (V) ή μαγγανίου (Mn)

Σήμερα γνωρίζουμε το ανοξείδωτο ατσάλι (Stainless steel) από τις εφαρμογές του στην ιατρική για την κατασκευή χειρουργικών εργαλείων υψηλής ποιότητας , στην κατασκευή εξαρτημάτων με προδιαγραφές μεγάλης αντοχής σε ακραίες συνθήκες, ανοξείδωτες δεξαμενές, φούρνους μικροκυμάτων, βραστήρες, γενικά αντικειμένων όπου η αντοχήκ αι η ασφάλεια είναι προαπαιτούμενο.

Το 1847, ο οίκος Cartier δημιούργησε την πρώτη σειρά ανδρικών ρολογιών καρπού από ατσάλι. Η δημιουργία κοσμημάτων έπρεπε να περιμένει έως το 1980, όταν και δημιουργήθηκαν οι πρώτες σειρές κοσμημάτων που γρήγορα έγιναν δημοφιλείς λόγω της δυναμικής τους εικόνας, και φυσικά της εξαιρετικής αντοχής και των ιδιοτήτων τους. Το ανοξείδωτο ατσάλι πλέον συγκρίνεται με τον χρυσό, για την αντοχή του στον χρόνο και τις υποαλλεργικές του ιδιότητες

Η σειρά  μη μαγνητικών κραμάτων ανοξείδωτου ατσαλιού, που χρησιμοποιούμε στο κόσμημα, με κωδικούς SAE 316LSAE 304 είναι εξαιρετικά ανθεκτική στην υγρασία, διάβρωση , οξείδωση, με μηδενικό στην ουσία κίνδυνο αλλεργιών. Η ποιότητα του υλικού, συνδυασμένη με τον πρωτοποριακό σχεδιασμό και φυσικά την προσιτή τιμή, ανοίγουν καινούριους δρόμους στην τέχνη του κοσμήματος με τεράστια ποικιλία επιλογών.

Εάν ψάχνετε για ένα υψηλής ποιότητας και αισθητικής κόσμημα, που μένει ανέπαφο στον χρόνο χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα, το κόσμημα από ανοξείδωτο ατσάλι μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή για εσάς και τους ανθρώπους που αγαπάτε!

Newsletter!

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τις προσφορές και τα νέα μας προϊόντα!

0