Τηλ. παραγγελίες
210.3461.910
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για αγορές από 35€ και πάνω
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΔΩΡΟΥ
χωρίς επιπλέον κόστος
  • Το καλάθι μου

    Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

Ασπρο τοπάζι

  Ασπρο τοπάζι

 Το άσπρο τοπάζι ή άχρωμο τοπάζι, είναι ένα πυριτικό οξείδιο του αργιλίου, με οκτάεδρη ορθορομβική κρυσταλλική δομή. Συχνά, λόγω της σκληρότητας του (8 της κλίμακας Mohs), το συνέχεαν με το διαμάντι.

Σύμφωνα με τον Ραββίνο Bachya, η λέξη "Leshem" στην Παλαιά Διαθήκη, σημαίνει τοπάζι και είναι η πέτρα που αντιπροσωπεύει την φυλή του Δάν.

Στην Αγγλία του Μεσσαίωνα, πίστευαν ότι το τοπάζι θεραπεύει από την παραφροσύνη, την κατάρα και προστατεύει από το "κακό μάτι".

Ένα αρχαίο ορυκτό ορυχείο, κυρίως με περίδοτο και μια άχρωμη ποικιλία από τοπάζι, βρέθηκε στο νησί Zabargan της Ερυθράς Θάλασσας, γνωστό στην αρχαιότητα με το ελληνικό όνομα Τοπάζιος.

Τα περισσότερα άσπρα τοπάζια τα βρίσκουμε στην Βραζιλία, εξαιρετικής ποιότητας άχρωμο τοπάζι βρίσκουμε στην Καμπότζη και στο Πακιστάν.

Το άσπρο τοπάζι, είναι η πέτρα της εμπιστοσύνης, της συντροφικότητας, της Αγάπης. Προσφέρει την ενέργεια του εκεί που υπάρχει πρόβλημα. Φορτίζει και ισορροπεί τους μεσημβρινούς του σώματος, χαρίζει συμπόνοια και ευτυχία, ενισχύει την γενναιοδωρία σε υλικά αγαθά και συναισθήματα.

Από τις λίγες πέτρες που επιδρούν στο κάρμα καθοδηγώντας την πορεία μας με εσωτερική αγάπη και ενσυνείδηση. Ενδυναμώνει και «ξυπνάει» όλα τα Chakras σε συνδυασμό με την πέτρα καθενός από αυτά.

Είναι κυρίως η πέτρα του Σκορπιού, ενδυναμώνει όμως τις ιδιότητες κάθε πέτρας όλων των ζωδίων.

Newsletter!

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τις προσφορές και τα νέα μας προϊόντα!

0