Τηλ. παραγγελίες
210.3461.910
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για αγορές από 35€ και πάνω
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΔΩΡΟΥ
χωρίς επιπλέον κόστος
  • Το καλάθι μου

    Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

Χαλαζίας με Μαύρο Ρουτίλιο

  Χαλαζίας με Μαύρο Ρουτίλιο

 Ο άχρωμος μονοκρυσταλλικός χαλαζίας που εσωκλείει ίνες μαύρου ρουτιλίου, ενός ορυκτού διοξειδίου του τιτανίου. Οι βελόνες ρουτιλίου εγκλωβίζονται στην διαδικασία κρυσταλλοποίησης του χαλαζία, εκρηξιγενούς πετρώματος, διοξειδίου του πυριτίου. Το αποτέλεσμα πολλές φορές είναι πανέμορφο, η σύγχρονη κοσμηματοτεχνία το ενέταξε γρήγορα στην λίστα ημιπολύτιμων πετρών για κόσμημα.

Ο χαλαζίας με το ρουτίλιο, ταυτοποιήθηκε σαν συλλεκτική ή ημιπολύτιμη πέτρα την δεκαετία του 1940. Σε αυτήν την δεκαετία οι συλλέκτες ορυκτών ενέταξαν τους χαλαζίες με τα ρουτίλια στις συλλογές τους. Τα πρώτα κοσμήματα χαλαζία με ρουτίλιο, εμφανίζονται το 1950, όμως η πέτρα απέκτησε μεγάλη δημοφιλία στις ΗΠΑ και παγκόσμια, την δεκαετία του '60, δεκαετία της αμφισβήτησης, των χρωμάτων και της διανόησης.

Βραζιλία, Μαδαγασκάρη και Κίνα είναι οι χώρες που βρίσκουμε εξαιρετικούς χαλαζίες με ρουτίλιο, γενικά εξορύσσονται σε ορυχεία με στοές που επεκτείνονται σε μεγάλα βάθη.

Στην θεραπεία κρυστάλλων, το ρουτίλιο, τονώνει τις ιδιότητες του χαλαζία. Επίσης παρέχει προστασία στον ασθενή, αλλά και στον θεραπευτή του. Μικροί χαλαζίες με ρουτίλια, χρησίμευαν για την απορρόφηση της αρνητικής ενέργειας και την ενίσχυση της ψυχικής υγείας.

Οι Ινδοί θεραπευτές, θεωρούν ότι το εγκλωβισμένο ρουτίλιο διευκολύνει την ροή στο αιθερικό σώμα, των ενεργειακών κυμάτων, επηρεάζοντας το τσάκρα του Ηλιακού πνεύματος (Manipura) και το τσάκρα της καρδιάς (anahata).

Πέτρα του στοιχείου της φωτιάς, της ένωσης της Αφροδίτης με τον Ήφαιστο, συνδυάζεται με τις πέτρες-προστάτες όλων των ζωδίων, ενισχύοντας την δύναμη τους.

Newsletter!

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τις προσφορές και τα νέα μας προϊόντα!

0