Τηλ. παραγγελίες
210.3461.910
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για αγορές από 35€ και πάνω
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΔΩΡΟΥ
χωρίς επιπλέον κόστος
  • Το καλάθι μου

    Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

Κιτρίνης

  Κιτρίνης

 Κιτρίνης ή σιτρίνη από την λατινική λέξη citrina, που σημαίνει κίτρινο. Από τους ελληνιστικούς χρόνους γνωστή σαν η πέτρα του εμπόρου, της επιτυχίας, του χρήματος. Πυριτικό πέτρωμα, της οικογένειας του χαλαζία που οφείλει το κίτρινο χρώμα του στο  υδροξείδιο του σιδήρου. Το Rio Grande do Sul στην Βραζιλία είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός σιτρίνης στον κόσμο, η Βολιβιανή σιτρίνη μολονότι σχετικά σπάνια, έχει την ωραιότερη απόχρωση. 

Είναι γνωστή σαν πέτρα του Ήλιου, οι Γκουαρανί, αυτόχθονες κάτοικοι της Βραζιλίας την θεωρούσαν ιερό σύμβολο του Ήλιου και της γονιμότητας  οι Ινδοί την τοποθετούν στο τσάκρα του ηλιακού πλέγματος. Πιστεύεται ότι αναζωογονεί, δίνει ενέργεια στον κάτοχο της, τονώνει την αυτοπεποίθηση, χαρίζει πλούτο, αισιοδοξία και διαύγεια. Η πέτρα που προστατεύει από την αρνητική ενέργεια και εξισορροπεί τα συναισθήματα, διώχνοντας φοβίες και εμμονές.

Επηρεάζει και ενισχύει τον δυναμισμό και την φιλοδοξία του Λέοντα, γειώνει τον αιθεροβάμονα Δίδυμο, και προσφέρει στον ανασφαλή Ιχθύ την αυτοπεποίθηση που τόσο του λείπει. Μία δοτική πέτρα που δίνει θάρρος και ενέργεια, χρήσιμη στα περισσότερα ζώδια.

Newsletter!

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τις προσφορές και τα νέα μας προϊόντα!

0