Τηλ. παραγγελίες
210.3461.910
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για αγορές από 35€ και πάνω
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΔΩΡΟΥ
χωρίς επιπλέον κόστος
  • Το καλάθι μου

    Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

Ιολίτης ή Κορδιερίτης

  Ιολίτης ή Κορδιερίτης

 Ο ιολίτης είναι η διάφανη ή ημιδιάφανη ποικιλία Κορδιερίτη με μπλε-μωβ χρώμα που του έδωσε και το παλαιότερο όνομα ιόλιθος από το ιώδες (μωβ). Διχρωικός κρύσταλλος, εμφανίζει διαφορετική απόχρωση μπλε, μωβ ή άχρωμη, ανάλογα με την γωνία παρατήρησης. Κυκλοπυριτικό υλικό, δημιουργεί κρυστάλλους στο ορθορομβικό κρυσταλλογραφικό σύστημα. Στην χημική του σύσταση περιέχει σίδηρο, αλουμίνιο και μαγνήσιο που του δίνουν το χαρακτηριστικό βαθύ μπλε χρώμα. Τον γνωρίζουμε επίσης με την αρχαία ονομασία ζαφείρι του νερού.

Οι Βίκινγκς, το χρησιμοποιούσαν στα ταξίδια τους σαν πυξίδα. Λόγω του ισχυρού πλεοχρωισμού του, μπορούσαν να καθορίσουν την θέση του ήλιου ακόμα και με βαριά σύννεφα.

Ιολίτη βρίσκουμε στο Μιανμάρ (Βιρμανία), Σρι Λάνκα, Αυστραλία, Ναμπίμπια, Τανζανία και Μαδαγασκάρη.

Πέτρα του manipura chakra, του τρίτου τσάκρα, του ηλιακού πλέγματος, βοηθάει να αποδεχτούμε τον εαυτό μας, να διώξουμε τα σύννεφα της κατάθλιψης και να αντιμετωπίσουμε την ζωή με σθένος και διάθεση. Ο ιολίτης ενεργοποιεί την δεκτικότητα μας στις αστρικές δυνάμεις και τις αλλαγές στα πεδία της αύρας. Πέτρα οραμάτων, βοηθάει στην ερμηνεία ονείρων, τον οραματισμό και την διαίσθηση

Σε γενικές γραμμές, ο ιολίτης μας βοηθάει να βάλουμε τάξη στο εσωτερικό χάος και να οραματιστούμε τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στην ζωή μας και στην ζωή των ανθρώπων που αγαπάμε. Ο ιολίτης ενεργοποιεί την δεκτικότητα μας στις αστρικές δυνάμεις και τις αλλαγές στα πεδία της αύρας.

Πέτρα του Σεπτεμβρίου, επηρεάζει τον Ζυγό και τον Τοξότη.
Newsletter!

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τις προσφορές και τα νέα μας προϊόντα!

0