Τηλ. παραγγελίες
210.3461.910
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για αγορές από 35€ και πάνω
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΔΩΡΟΥ
χωρίς επιπλέον κόστος
  • Το καλάθι μου

    Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

Λάριμαρ

  Λάριμαρ

 Η μπλε ποικιλία πεκτόλιθου, ενός ινοπυριτικού υλικού με τρικλινικό σχήμα κρυστάλλων. Το χρώμα του, ανοιχτό γαλάζιο έως το μπλε του ουρανού με κόκκινες οξειδώσεις σε μικρά σημεία, το οφείλει στις προσμίξεις χαλκού που αντικαθιστούν το ασβέστιο. Διαφορετικές προσμίξεις δημιουργούν ένα σχεδόν πράσινο λάριμαρ, που είναι σπανιότερο και λιγότερο εκμεταλλεύσιμο. Η δύναμη του χρώματος καθορίζει την αξία της πέτρας και της καταλληλότητάς της για κόσμημα.

Το πρώτο και μοναδικό ορυχείο λάριμαρ, είναι το ορυχείο Los Chupaderos του Μπλε Βουνού στην Καραιβική, στα εδάφη της Δομινικανής Δημοκρατίας. Στις αρχές του 20ου αιώνα, οι κάτοικοι του νησιού Ισπανιόλα ζήτησαν από τις αρχές άδεια εξόρυξης της μπλε πέτρας, άδεια που τελικά δόθηκε μόλις το 1974.

Έλκει την τύχη, την ευμένεια, την ηρεμία, χαρίζει καλή διάθεση στον χώρο επιρροής της πέτρας. Ενώνει την γήινη με την αστρική ενέργεια, ανοίγοντας τις πύλες με παράλληλους κόσμους.

 Οδηγεί σε μονοπάτια αυτογνωσίας και αυτοΐασης.

Ενεργειακά, το Λάριμαρ ανήκει στο 5ο τσάκρα (του λαιμού, βισούντα) και ενεργοποιεί θετικά το τσάκρα του καρδιακού πλέγματος. Βοηθάει στις θεραπείες ρέικι, στη ρεφλεξολογία αλλά και σαν καταλύτης σε διάφορες εναλλακτικές θεραπείες. Ανήκει στο στοιχείο του Νερού, και επιδρά στα ζώδια του νερού Καρκίνο, Σκορπιό και Ιχθύ.

Newsletter!

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τις προσφορές και τα νέα μας προϊόντα!

0