Τηλ. παραγγελίες
210.3461.910
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για αγορές από 35€ και πάνω
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΔΩΡΟΥ
χωρίς επιπλέον κόστος
  • Το καλάθι μου

    Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

Μαύρος Όνυχας

  Μαύρος Όνυχας

 Ο φτερωτός μικρός κατεργάρης Έρωτας κρυμμένος στα σύννεφα του ουρανού, με μια σαϊτιά έκοψε τα νύχια των ποδιών της θεάς Αφροδίτης. Αυτά έπεσαν στην θάλασσα και στις αμμουδιές της Μήλου οι θεοί για να τα προστατεύσουν από την φθορά και τα μάτια των θνητών, τα έκλεισαν σε μικρές λαμπερές μαύρες πέτρες που τις έσπειραν σε όλη την γη.

Οι αρχαίοι Έλληνες θεωρούσαν τον μαύρο όνυχα πέτρα της δύναμης και της γονιμότητας, φύλακα και προστάτη των νεογέννητων παιδιών. Οι Ρωμαίοι σκάλιζαν σε μαύρο όνυχα την μορφή του Άρη για προστασία στην διάρκεια της μάχης Στην Κίνα, ακόμη και σήμερα χαράζουν ευχές για πλούτο και γονιμότητα σε μικρές μπίλιες από μαύρο όνυχα για να τις προσφέρουν σε νιόπαντρα ζευγάρια.

Αδιάφανος χαλκηδόνιος, συγγενής πέτρα με τον αχάτη, πολλές φορές αναγνωρίζεται από τους ημιδιάφανους ή λευκούς ομόκεντρους κύκλους. Πατρίδες του, η Τσεχία, η Βραζιλία, το Μεξικό, η Αριζόνα, η Ρωσία και τα τελευταία χρόνια η Κίνα.

Πέτρα Φύλακας, προστατεύει το σπίτι, διαλύει τους φόβους και τις αμφιβολίες, απαλύνει τον πόνο και ενισχύει την αυτοπεποίθηση.

Η πέτρα που επιδρά σε όλα τα ζώδια, περισσότερο όμως στον Κριό και τον Αιγόκερω.

Newsletter!

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τις προσφορές και τα νέα μας προϊόντα!

0