Τηλ. παραγγελίες
210.3461.910
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για αγορές από 35€ και πάνω
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΔΩΡΟΥ
χωρίς επιπλέον κόστος
  • Το καλάθι μου

    Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

Ροζ Χαλκηδόνιος

  Ροζ Χαλκηδόνιος

 Σχετικά σπάνια ροζ ημιδιάφανη ποικιλία χαλκηδονίου. Υπάρχουν λίγα ορυχεία εκμεταλλεύσιμου ροζ χαλκηδόνιου, όλα στην Βραζιλια. Ιδιαίτερα αγαπητή πέτρα στους κοσμηματοτεχνίτες σε εξαιρετικές μονοχρωματικές ή πολυχρωματικές ποικιλίες, με μεγάλη αντοχή και δυνατό αναλλοίωτο χρώμα. Τεκτοπυριτικό κρυπτοκρυσταλλικό ορυκτό της οικογένειας του χαλαζία, οφείλει το δυνατό χρώμα του σε προσμίξεις μαγνησίου σιδήρου και κοβαλτίου. Θεωρείται η πέτρα της μητρότητας, ένα μικρό φυλακτό από ροζ χαλκηδόνιο στο στήθος, ενισχύει την δύναμη του μητρικού γάλακτος προστατεύει μητέρα και βρέφος.

Επιταχύνει την ροή του αίματος, χωρίς να ανεβάζει την πίεση, επαναφέρει τον οργανισμό σε δημιουργική ισορροπία. Πέτρα της γαλήνης, της αγάπης και της δημιουργικής φαντασίας, μειώνει την κατάθλιψη, μας βοηθάει να κάνουμε τα όνειρα μας πραγματικότητα αλλά και να καταγράψουμε τις σκέψεις μας στον ποιητικό λόγο.

Ο ροζ χαλκηδόνιος συνδέεται με την Σελήνη και τα ζώδια του Καρκίνου και Τοξότη. Κατευνάζει τον χειμαρρώδη Λέοντα και χαλαρώνει τον Σκορπιό, η επίδραση του όμως απλώνεται σε όλους τους ανθρώπους και όλα τα ζώδια με την ενεργοποίηση των μυστικών ιδιοτήτων του.

Το πρώτο τσάκρα της βάσης είναι το ενεργειακό κέντρο που αλληλοεπιδρά με τον ροζ χαλκηδόνιο. Είναι το τσάκρα της ρίζας (muladhara) που συνδέεται με την μητέρα. Ο ροζ χαλκηδόνιος ενεργοποιεί την θηλυκή ενέργεια που εξισορροπεί και αποβάλλει το άγχος και τις αρνητικές σκέψεις.

Newsletter!

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τις προσφορές και τα νέα μας προϊόντα!

0