Τηλ. παραγγελίες
210.3461.910
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για αγορές από 35€ και πάνω
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΔΩΡΟΥ
χωρίς επιπλέον κόστος
  • Το καλάθι μου

    Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

Καπνίας Χαλαζίας

  Καπνίας Χαλαζίας

 Ο καπνίας χαλαζίας ή καπνίας κρύσταλλος, είναι μια καφέ γκρι διάφανη έως ημιδιαφανή ποικιλία χαλαζία. Οξείδιο του πυριτίου, οφείλει το χρώμα του στο ελεύθερο πυρίτιο που σχηματίζεται από το οξείδιο του πυριτίου με φυσική ακτινοβολία.

Αποτελεί ορυκτολογικό συστατικό των όξινων εκρηξιγενών πετρωμάτων, όπως και μεταμορφωσιγενών και ιζηματογενών πετρωμάτων.

Πολλές φορές στους καπνίες εγκλωβίζονται χρυσές ίνες ρουτιλίου. Tο rutile smoky quartz μαζί με το rutile quartz, προστάτευαν κατά τον Μεσαίωνα το σπίτι από την μαγεία και την αρνητική ενέργεια.

Το Morion, είναι η πολύ σκούρη σχεδόν αδιάφανη ποικιλία καπνία, ταυτόχρονα και η ονομασία του στην Γερμανία την Πολωνία την Δανία και την Ισπανία.

Στα βουνά του Cairngorm, της Σκωτίας, βρίσκουμε τον καφέ-κίτρινο καπνία Cairngorm quartz, που χρησιμοποιείται από τους ντόπιους τεχνίτες στην κατασκευή κοσμημάτων και διακοσμητικών στις τοπικές στολές, κυρίως σαν καρφίτσα-παραμάνα των kilt.

Οι Κινέζοι, από τον 12ο αιώνα, έφτιαχναν ματογυάλια από καπνία για προστασία των ματιών από τον ήλιο.

Η καλύτερη ποιότητα καπνία χαλαζία βρίσκεται στην Βραζιλία, γενικά όμως τον καπνία τον βρίσκουμε σε όλο τον κόσμο, η Ινδία, η Κίνα η Νεβάδα στις ΗΠΑ είναι χώρες εξόρυξης καλής ποιότητας ορυκτού.

Η φυσική ακτινοβολία που δέχεται ο καπνίας τον κάνουν ιδανικό για την προστασία από ηλεκτρομαγνητικό στρες. 'Ένα κόσμημα με καπνία προστατεύει από την ακτινοβολία των ηλεκτρονικών συσκευών και την συχνή χρήση του υπολογιστή.

Είναι πέτρα ασπίδα προστασίας απέναντι στα αρνητικά συναισθήματα και το κακό μάτι. Διοχετεύει την ενέργεια του λευκού φωτός καθαρισμένου από τις ακτινοβολίες στο πρώτο τσάκρα της βάσης Μουλαντάρα (Muladhara).

Αποβάλλει τις τοξίνες, χαρίζει ηρεμία και εξισορροπεί τον οργανισμό.

Είναι το ζώδιο του Τοξότη και της Παρθένου, η φυσική του ακτινοβολία χαρίζει προστασία και ηρεμία σε όλα τα ζώδια.

Newsletter!

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τις προσφορές και τα νέα μας προϊόντα!

0