Τηλ. παραγγελίες
210.3461.910
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για αγορές από 35€ και πάνω
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΔΩΡΟΥ
χωρίς επιπλέον κόστος
  • Το καλάθι μου

    Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

Πρενίτης

  Πρενίτης

 Ο πρενίτης είναι φυλλοπυριτικό ορυκτό ασβεστίου αργιλίου και αλουμινίου, με ίχνη σιδήρου και κρυσταλλοποιείται σε ορθορομβικό σχηματισμό κρυστάλλων. Το χρώμα του είναι απαλό ημιδιάφανο πράσινο. Σε πολλούς πρενίτες παρατηρούμε κιτρινωπές σκιές, χημικό αποτέλεσμα της οξείδωσης του σιδήρου που υπάρχει στο πέτρωμα. Το νέο ορυκτό ονομάστηκε Πρενίτης-Prehnite από το όνομα του Von Prehn.

Σήμερα τον πρενίτη τον βρίσκουμε κυρίως ανάμεσα στα εδάφη βασάλτη, στο Wave Hill Station στην Βόρεια Αυστραλία. Σπάνιος πορτοκαλί πρενίτης βρέθηκε σε περιοχές συσσώρευσης μαγγανίου, στην Kalahari, της Νοτίου Αφρικής .

Αγαπημένη πέτρα στο Feng Shui, ενεργοποιεί την επικοινωνία με πλάσματα και πνεύματα από παράλληλους κόσμους, κατάλληλη για προφητείες και προβλέψεις. Πέτρα της ενσυναίσθησης, βοηθάει στην κατανόηση, συμφιλιώνει και ανοίγει δημιουργικούς δρόμους. Δυναμώνει την εσωτερική όραση, είναι πνευματικός οδηγός στην πορεία για την αυτογνωσία και τον Ανώτερο Εαυτό.

Πέτρα του Ζυγού και της Παρθένου, λειτουργεί όμως σαν μεταφυσικό στοιχείο ενδοσκόπησης σε όλα τα ζώδια. Το στοιχείο του είναι η Γη που απορροφά την αρνητική ενέργεια και τους εξωτερικούς ήχους, ιδανική πέτρα για χαλάρωση και εσωτερική ηρεμία

Newsletter!

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τις προσφορές και τα νέα μας προϊόντα!

0